Montse Catalán Picas   Telèfon: 662 357 721     Email: info@almamater.cat

Cart 0 items - 0,00€ 0

Almamater

Alma mater sorgeix de la mà de Montse Catalán. De formació és Enginyer Agrícola i Enginyer de Forest i la seva estima pel món vegetal li ve de molt joveneta. Des de l’any 2013 comença a investigar de forma constant sobre el món de les plantes tintòries i sobre diferents tècniques d’estampació damunt de les teles. Alhora aprèn a cosir amb la seva mestra de costura Carmen Lázaro. S’apassiona cada cop més per la bellesa i les propietats de les fibres naturals i avui en dia treballa amb les fibres tèxtils naturals més nobles i sostenibles ambiental i socialment que coneix.  Tots els processos que utilitza són 100% naturals i sostenibles. Cultiva cada any el seu hort-jardí de plantes tintòries, compaginant la investigació amb la docència.

 

Alma Mater Artesania crea peces tèxtils inspirant-se en la natura, la seva Alma Mater. Fibres tèxtils nobles com la seda pacífica ecològica, la seda salvatge, la llana merino, el lli i els cotó ecològic, estampades artesanalment de forma sostenible.

 

Alquímia botànica, on les mateixes fulles, flors, fruits i arrels deixen la seva empremta damunt la tela. És així com cada peça tèxtil es converteix en una obra d’art que la Natura ens ha regalat. Un quadre únic i irrepetible!

Alma Mater Artesania crea peces tèxtils inspirant-se en la natura, la seva Alma Mater.
almamater.cat