Montse Catalán Picas   Telèfon: 662 357 721     Email: info@almamater.cat

Cart 0 items - 0,00€ 0

Condicions de venda

Llocs de venda

En aquests moments, la nostra venda arriba als usuaris residents a Espanya peninsular. Per usuaris d’Illes Balears, Canàries, Ceuta, Melilla i països estrangers caldrà que us poseu en contacte amb nosaltres escrivint-nos al correu electrònic: info@almamater.cat

Costos d’enviament

Els costos d’enviament es calculen automàticament a través de la nostra web en funció del lloc d’enviament.

Terminis de lliurament

L’enviament es prepararà 24 hores després de la teva compra. Un cop enllestit l’enviament rebràs un missatge conforme hem fet l’enviament i el número de seguiment de la comanda.  A partir d’aquest moment la comanda arribarà a casa teva en les properes 24 o 48 hores depenent del servei de missatgeria.

Els terminis de lliurament són orientatius. En qualsevol cas, un retràs en l’entrega  respecte als terminis indicats no donarà dret al client a cap indemnització.

Aquests terminis d’entrega es corresponen al primer intent d’entrega de l’agència de transport. En el cas d’estar absent, que la direcció aportada fos incomplerta o incorrecta, que el telèfon facilitat fos incorrecte o bé que no poguessis atendre la trucada del missatger, no ens podem fer responsables del temps de demora en els terminis de lliurament.

Es pot donar el cas que algun article sol·licitat no estigui en stock. Si això passés ens posaríem en contacte amb tu el més aviat possible per informar-te de la situació i que siguis tu qui puguis decidir si prefereixes esperar a que te la puguem enviar o bé cancel·lar la comanda, retornant-te l’import de la mateixa.

Et demanem que t’asseguris abans de fer la comanda que totes les dades siguin correctes. Si la teva direcció d’entrega no fos la correcta i fos necessari tornar a expedir la comanda, t’hauríem de cobrar els costos d’aquest nou enviament.

Política de devolució

En la nostra web hi trobaràs productes com ara, les tovalloletes, fundes de mòbil, compreses, espardenyes i bosses per posar les compreses, on podràs escollir el model d’estampat. Les fotografies d’aquests productes no es correspondran exactament als productes que t’arribaran. El que si que t’assegurem és que un cop esculls un model, les plantes utilitzades en l’estampació són les mateixes que les que veus a la fotografia, encara que mai el resultat serà idèntic.

Hi ha peces com ara fulards, mocadors, bosses penjades i xals, que són peces úniques i veuràs que l’stock és una única unitat. En aquest cas se t’enviarà la mateixa peça de roba que estàs veient a la fotografia.

No s’accepten canvis ni devolucions en les peces de roba fetes a mida i personalitzades pel client.

Només admetem devolucions en el cas de trobar imperfeccions en el teixit o equivocacions per part nostra en els productes o models enviats. En aquest dos casos ens fem responsables dels costos de devolució del producte sempre que el termini de devolució sigui abans de 14 dies naturals des de la data de rebuda de la comanda. Un cop el rebem, revisarem que estigui tot en perfectes condicions i tornarem a fer l’enviament el més aviat possible.