Després d’utilitzar una bona compresa de tela seràs incapaç de tornar-te a posar una d’un sol ús. I de ben segur que són més fàcils de rentar del que et puguis imaginar. Això si, sempre amb aigua freda ja que sinó la sang quedaria fixada amb força a la compresa.

Si et cal canviar-te la compresa i estàs fora de casa pots plegar les compreses amb les ales cap a dins  i guardar-les en una bossa impermeable com la que trobaràs a la nostra botiga. Quan arribis a casa convé que les deixis en remull.

Les taques les podràs treure millor si les rentes en el moment de canviar-te. Si no t’és possible deixa-les en remull unes d’hores fins quan puguis rentar-les. Després només tens que escorre-les i rentar-les a mà o a la rentadora conjuntament amb la resta de la teva roba. Si les rentes a mà t’aconsellem un sabó natural tipus Marsella.

Per a les taques resistents pots utilitzar aigua oxigenada o bé percarbonat sòdic i deixar que actuïn durant una mitja hora. Una altra opció és dissoldre una culleradeta de percarbonat sòdic a l’aigua de remull o afegir-la al compartiment del sabó de la rentadora.

Un cop rentades, estira-les bé i asseca-les al sol.

No utilitzis llegiu, ni suavitzants, ni assecadora. No les rentis en sec. Gaudeix sabent el benefici que aportes al nostre planeta!!!
almamater.cat

Deixa el teu comentari